Бърз кредит за безработни веднага

● 30. 01. 2015

В днешно време е възможно да се получи кредит, дори и да не са имали работа. Това е странно, но е истина. Ако хората не печелят парите си доход е минимална и затова възниква въпросът, където клиентите ще върне парите? Банките и големите финансови институции, че това е много голям проблем, и следователно тези клиенти не са.

В небанковия финансов сектор, търговията процъфтява повече. Като институция, която предоставя такъв заем е по същество няма гаранция, така че тя компенсира високата ставка на интереси. Парите за заем за безработни веднага характеризира с клиента не е длъжен да докаже, компания, която е на заем, независимо дали в бъдеще ще бъде в състояние да изплати заема. Тези заеми са най-застрашени. В света на финансите може да се заключи, може би просто луд. Доверете се на вашия самоанализ, ако се мисли за този заем, не забравяйте, че парите, които ще бъдат предложени, ще трябва да се изплати. Как искаме да постигнем, затова, когато вие нямате финансова сигурност? Погасяване на заеми може да бъде доста сериозен проблем, това вече е ясно предварително, преди подписването на договора.

Договорът е със сигурност дълги, много хора вече са напуснали силите си, за да прочетете в подробности. Това е също един от основните грешка, която се ангажира, а след това и в бъдеще това може да съжалявате. Препоръчва се преди подписване на договора за кредит, прочети го добре. Точка до точка споразумения и да уточни неясноти преди да подпише. Ако тя е по-голямо количество, добре е, че клиентът по отношение на отпускането на заеми без доказване на доход прочетете в мир у дома си, или се консултирайте с някой, който е запознат с този въпрос. По-специално, проверете договор лихвен процент, независимо дали това е годишно, или месечно. Следващото нещо, което трябва да се провери срокът за погасяване.

Наказания и такси

Стаи кредити без доказване на доход са на финансовия пазар, лесно достъпни за повечето кандидати. Рискът обаче е наистина страхотно. Продуктът е предназначен за клиенти над 18 години, за да 65 години (максимум 65 години трябва да е клиент с погасяване на целия заем). За да се направят необходимите лични документи заеми. Това е лична карта и друг документ за самоличност (шофьорска книжка, паспорт, удостоверение за раждане или карта за здравно осигуряване) от всички лица, участващи. Друго условие е и редовни проверки на лични данни (напр. Смяна на местоживеенето, временно или постоянно). Ако заемът е гарантиран недвижими имоти, както и договора за покупка, декларация от кадастъра, сертификат за собственост.

интерес

Кредити за безработни, се начислява по-висока лихва. В повечето случаи, април е в няколко десетки процента и по този начин е много неизгодно. Точната сума, обаче, зависи от компанията, за която се учредява на заема. Препоръчително е да бъде много внимателно запознаване с общите разходи за погасяване на кредита. Ами аз чета условията на договора и всякакви неясноти питат. Много компании се нуждаят от 100% съответствие с графика за плащане. Ако не направите това са ваши санкции. Те са описани в договора предварително. Препоръчително е правилно да прочетат и осмислят тяхното ниво. Ако има забавяне в плащането, интерес може да се увеличи до три пъти. Падежът на заема варира от 1 година до 20 години. Срокът на погасяване се обработва индивидуално.

Рискове

В много случаи, много голям интерес! С този заем е може би не говорим за ползите. Ето защо, при условие, че не е нужно да се докаже доходите си или реална финансова страна е по-голям риск. Неспазването на погасителния план, санкцията може да достигне до няколко сто процента. Скорост на обработка на заеми, опция чрез интернет. Отговорност движимо, недвижимо имущество (къща, кола или други неща). Не казвам причината за придобиване на кредити, т.нар. Развърза усвояване на средства.

Наказанията и санкциите за неплащане

За безработните се иска да е показал способността за погасяване на кредита. За неспазване на погасителния план или закъснение, и за трите дни, vystoupne интерес дори утрояване на договорената сума. След това е още по-голям проблем. Гаранции за заеми за безработни след това къщата, колата, друга движима или евентуално законопроект. Ако сте отговорни за заем срещу собственост (това е особено за по-високи суми) за наличието на активи би могла да попадне в ръцете на една компания или дори може директно да доведе до отнемане на имущество (която след това преминава в собственост на кредита).