Автомобилна застраховка Аварийно

● 30. 03. 2014

При вземане на автомобила отпред, всеки трябва да разчита на негативните възможности за това какво може да се случи. Поради тази причина, собственикът на колата трябва да се вземе предвид възможността за фалит или друга повреда в колата. Дори и най-добрият пилот в света може да бъде катастрофа, докато на нея не може да има за всяка грешка. шофьори понякога могат да причинят рана на предния капак, които могат да имат относително голям стойност за по-скъп модел автомобил. Колата може да се случи дори и на паркинга и дойде да навреди, само когато някой невнимателен Не мога да преценя разстоянието от мястото на произшествието страхливо избяга. Поради тази причина, всеки собственик на автомобил трябва да предпочитат да купуват застраховки. Но как да се създаде застраховка автомобилна катастрофа по такъв начин, че собственика в случай на повреда на превозното средство защитени? Да се опитаме да се очертаят следващите няколко реда.

Застраховка Злополука и целта му вероятно е ясно от името. Той трябва да защитава собственика на превозното средство от повреди, причинени в резултат на злополука, кражба, вандализъм, неразрешено използване на превозното средство, но също така и в случай на щети, които нанасят природните елементи. Чрез застраховка злополука покрива щети на превозното средство, ако собственикът на колата, причинена катастрофата. В обратния случай, т.е. когато собственикът на колата причинява катастрофа, щетите, платени от застраховка за отговорност виновник. Злополука в повечето случаи на безсрочен договор продължителност и може да се прекрати само след писмено предизвестие.

Но според това, което показатели биха се заинтересували от застраховка злополука трябва да следват? Изборът със сигурност ще трябва да се съсредоточи върху размера на цената на застраховката, съзастраховане, а също и широка гама от услуги за подпомагане. Услуги за подпомагане означава това, което застрахователната компания предлага безплатни услуги след автомобилна катастрофа. То може да бъде възстановяване на настаняване, теглене, правна помощ и алтернативен транспорт. Основният параметър за изчисляване на цената на застраховка злополука заяви, цената на колата. Токът зависи от вида на превозното средство и неговата възраст. Застрахователна компания не може да се грижи по-малко неговото текущо състояние, сервизна книжка или пробег. Застрахователните компании не по подразбиране застраховка за автомобили по-стари от десет години. Страната е, докато средната възраст от дванадесет години, а колата е застрахован случайно четвърт от всички автомобили в страната. По-голямата част от авто застрахователни компании просто няма да са сигурни, по-стари от десет години. В допълнение, на автомобилистите трябва такава застраховка не плащат, защото при стандартни условия, след автомобилна катастрофа често се по-малка сума от застраховката изплаща с течение на времето.

Ако получавате чисто нова кола, че си струва уреждане на застраховка пълна гама от потенциалните рискове. Това включва застраховка срещу бедствия, природни бедствия, вандализъм и кражби. Индивидуалния риск може да бъде застрахован отделно разбира се, ако някои от опасностите на откровено Страхувам се, че имам. Една популярна комбинация се състои от унищожаването на колата се дължи на природни бедствия и щети на автомобил в пътнотранспортно произшествие. За автомобили, които са по-стари от пет години, по-скоро драматично намалява риска от кражба на водачите в края на краищата това не е от значение, така че много по-малко триене. Препоръчително е да си купите застраховка срещу риска от аварии и природни бедствия, съчетани с по-високи самоучастие. Когато всеки ден автомобил, паркиран в заключен гараж или охраняем паркинг, може да не изглежда толкова привлекателен, застраховка срещу вандализъм и кражба на превозното средство, защото това е ненужно и скъпо, тъй като колата е заключена или надзор. Когато известно време е изминало от застраховката за спешна превозно средство, че си струва да ви позволява да проверите каква е текущата цена на колата, защото това е времето, изминало доста намален. И ако това е вече значително по-ниски, отколкото по времето на застраховката за злополука затворен, вероятно плащат твърде много пари, за да се слее ситуация възниква нарича надзастраховане.

В случай на иск, защото вие получавате само пазарната цена на автомобила минус договорената приспадане. Защото надзастраховане вие плащате ненужно повече, отколкото някога може да се проследи. Злополука се договаря с избраната приспадане. И какво е това участие, което постоянно говориш? Това е сумата, която на водача в случай на иск, платени от техните собствени. Тъй като застраховка е вътре във вас да получи обезщетение за вреди, сума, която надвишава приспадане. Като цяло можем да кажем, че колкото по-висока приспадане, по-ниска е цената на застраховка, обаче, не са застраховани срещу дребни драскотини и ожулвания. При по-високи щети след това се върна по-малко обезщетение. Застрахователната компания може да поиска възстановяване на разходите, които се представят на клиента при щети клиент направено умишлено или е управлявал кола, която бе одобрена на техническата компетентност да работи. Разходи Обратни искове също проявяват като шофьор, който без основателна причина откаже да подаде на тест за наличие на алкохол и други наркотици в кръвта, което извършва на полицията, или, ако не успеете да докладва щети, в които наранявания или смърт, участвало в произшествие или повреда на имущество и транспортни средства отвъд, че сумата от сто хиляди евро.