7 съвета за готино бюджет Коледа

● 01. 04. 2014

Въпреки че все още не се грижа, е декември... За момента, ще бъде Коледа, ако имаме малко късмет, снега, и ние ще бъдем в състояние да се насладите на истинска коледна атмосфера. Но преди да се стигне до една добре заслужена почивка очаква повечето от нас все още въртележка пазаруване, търсят коледни подаръци, много печене на коледни сладки. Ако се прави като мен и все още нямаме дори един от коледните подаръци, които ще дам на хората, които обичате, защото все още имате достатъчно време и Коледа е все още изглежда далеч, може би ще трябва някои съвети за това как да имат приятен и отпускащ Коледа с още по-хубав бюджет

Направете списък

Не ненужно засегне основните равенства на супермаркетите и да преминете към интелигентен, хубаво у дома, разработва списък на това, което дарява кого. Аз също реши предварително колко пари ще да инвестира, да прехвърли и безразборно изхвърляне на неща, които не се нуждаят от вас или вашите близки.

МАГАЗИН В ДЕЙСТВИЕ

Повечето от нас са наводнени пощенски кутии с рекламни листовки, които предлагат голямо разнообразие от намалена цена стоки и листовки. Отделете малко време и се опитайте да прегледате, трябва да се натъкнете нещо, което бихте могли да хвърля резултат, можете да спестите много пари.

SHOP ПО ИНТЕРНЕТ

Интернет пазаруването е доста полезно, но не забравяйте да стоки добавяне пощенски разходи. Въпреки, че днес някои онлайн магазини като предлага за покупки над определена сума за безплатна доставка. Или се опитват да общуват с приятели или семейството, купуват веднъж и за транспорт, кратно, със сигурност това е по-добре, отколкото оставяйки всяка платена услуга поотделно. Само не забравяйте да пазаруват в предварително, ако ви оставят пазаруването за последния момент, може да се окаже, че транспортните фирми ще бъдат претоварени и след това не достави подаръците си на времето.

НЕ КУПУВАЙТЕ "планини" храна

Въпреки, че от време на време в магазините не се появи след Коледа няма да бъде краят на света и магазини ще отворят между празниците, така че не съществува риск, че човечеството ще умре от глад. Наистина не е нужно 20 вида бонбони или направете " т " на картофена салата, която след това се оставя в хладилника и да го изяде, само за да бъде уволнен. Предпочитам да си купя по-малки количества и по-високо качество на храните. Ако не ви харесва шаран, не го купуват, само защото тя принадлежи на Бъдни вечер. Това е безсмислено пилеене на пари, за които и в крайна сметка ядат сандвичи, както добре.

амбалажна хартия

Ако са запазили амбалажна хартия от миналата година, не се страхувайте да го използвам. Но го виждам и по-рано, ако не остане на етикета. Тя може да бъде един достоен неловко под коледната елха. Ако вече амбалажна хартия от миналата година не са, купи обикновена бяла и нека децата го правят с латекс. Това ще осигури оригинална опаковка Коледа, че не само броят на бабите със сигурност оценявам.

Да не се правят КРЕДИТИ

Сега преди Коледа на всички нас, независимо дали във вестниците или по телевизията "повикване" изгодни заеми, може да го намерите трудно да се устои, вземи на заем и да си купи мечтана почивка или телевизия, които са всички приятели, че се възхищават толкова лесно. Но вие трябва да осъзнаете, че сте изплати заема за Дядо Коледа, който ще напусне или телевизия с бебе, но себе си. За много от вас, след това след Коледа въртележка започва ненужно кредитиране и погасяване, което не е толкова лесно да се спре. И така, аз мисля, че приемането на заем за коледни подаръци не е само два пъти по- разумна идея.

Да не се поддават на излишен стрес

Коледа винаги е бил смятан празници мир. Защо да не се поддават на излишен стрес, че умишлено създава и съхранява някои хора и осъзнавам, че всъщност няма значение колко пари ще похарчите за коледни подаръци, но фактът, че си спомняш близките си хора и да им плащат малко нещо. Това няма значение така или иначе за това къде да прекарат Коледа, но това е важно за вас да бъда с хората, които обичате, заедно те създават спокойна атмосфера и черпим сила за следващата година.