5 стъпки към пълен портфейл и мазнини банкова сметка

● 02. 04. 2014

Кой не би искал да погледне банковата си сметка и да има достатъчно пари за него, за да погледнете в портфейла си и не разполагат с чувството, че тя има някой пред вас cannibalized, купуват това, което можеш да се сетиш, да вземат такъв отпуск, който ще бъде най-добрият от най-добрите отида до магазина и да не напомня за цени, отстъпки и събитията. Всеки от нас има план за това, което той ще направи, ако той имаше мазнини банкова сметка или чрез спечелване на лотарията или томболата. Но за да спечели от лотарията и лотарията не се случва просто някой, те са най-вече избрания от тях, аз съм може би два пъти спечели, но крайната цена, която беше на около петдесет милиона евро, така че не беше мак. Тото не е областта, в която можем да се обзаложим, че ние ще осигурим безгрижна добър живот, който ще съдържа всичко, което ни харесва, това, което ние искаме, какво имаме нужда и харесва. Ще трябва да го заслужиш. Това е може би очевидно, че ако работиш като чиновник, помощник, фризьорски салон, общ работник, и други подобни, просто да забогатеят бързо, по днешни цени, наеми и всички други неща, ти просто не могат. Нищо друго да правя, отколкото нито една победа и наследяват богат чичо или леля. Въпреки това, имате още един шанс и да вземе нещата в свои ръце и да започне да се занимава с това, че, за да му успех и Надя сметка направих от вашата банкова сметка.

Пътят към пълен портфейл и мазнини банкова сметка не е толкова трудно и трудно, колкото изглежда на пръв поглед. Вие сте прав, това си ти, който сам е попречило успех. Все пак, ако победи себе си може да направи толкова много. Трябва да се промени мисленето, отношението ви и наградата ви ще бъде точно вида на мазнини банкова сметка и пълнени портфейла. Той не прави, защото от това, къде сте, откъде идваш, но това зависи от мястото, където отивате и къде отиваш. Бившият американски психолог, който също е работил за екипа на олимпийски и астронавтите от НАСА казва: " Losers живеят в миналото Winners обратното, живеещи в миналото, да се насладят на настоящето и развиват в бъдеще. ". Имаме пет стъпки, които ще ви позволи да има мазнини банкова сметка и пълен портфейл. Както вече беше споменато по-горе, това е изцяло от вас, така че ако искате да промените нещо, започнете с това веднага, времето за промяна е почти винаги в точното време и за всяка промяна? Тя е точно сега!

Не мислете, че вашата ситуация не може да бъде по-добре, че вие определено го заслужават не струва да се опита, защото тя не може да бъде безполезно и други подобни. Това са всички опции, които консумират, имате нужда от по-различен подход. American комик Джим Кери бе съборена комик, който не се получи правилното роялти, неговите предложения винаги са мизерни и всичко изглеждаше да се посочи, че тя вече се е подобрило. Джим, но не отпадане паника и да се изложи за актьорско майсторство, чек за десет милиона долара. След това най-накрая спечели, за една роля във филма осребрени дори двадесет милиона долара. В интервю след Кери каза, че това е проверка, която показа, че тя се е преместила на и режисиран пътя си в живота към по-добро.

Първи Цели пишат на хартия и целят много високи

Бележник и химикалка са достатъчни, запишете всичките си цели, да ги видя, вие сте за очите. Дайте като на вратата на хладилника или на място, където ще се разхожда често. Вашето мнение, така че всеки път, когато се въвежда в този списък, а вие ще си спомните вашите цели. Плюс това, тя винаги е по-добре, когато те видя, написани цели и да ги има редовно в очите ти, аз никога няма да го забравя, което е добре за вас. Според говорителя на хората в САЩ са неуспешни, защото той поставя малки цели, които отговарят, че не е така, защото сте задали големи цели и да ги изпълни. Наистина летвата толкова високо, независимо дали се опитвате да завърши максимално дали това е вашето усилие си струва нещо, а след това, когато го срещнах, чувството на блаженство, която пристига, е доста забележителен и уникален.

Втори Важно е и времето, в което да завършите вашите мечти

Аз трябва да имам планове на своето време, на което искаме да се справя. В края на краищата, терминът е вашата мотивация да направя, за да постигнат целите си, можете кара напред, продължи да изпълнява тази мечта. Бизнесмен на Америка казва, че плановете са сънищата с крайни срокове. До известна степен това е така, вашите планове са в основата на вашите мечти, какво искаш, какво искате да постигнете. Ако не сте задали планове за мандата им мотивация ще изчезне и избледнее и изчезне, докато не стане, че плановете не отговарят на изискванията.

Трета Разберете какви са вашите възможности са начин да изпълним вашите мечти

О, колко бързо да постигнете целите си, колко високо може да се стреми целите си, колко усилия ще трябва да харчат, да реши какви средства да изпълнят плановете си по ваш избор. Ясно е, че колкото повече средства ще бъдат, толкова повече тя ще бъде по-добре за вас. Например, ако искате да спестите до един милион евро, това много по-бързо с пет процента лихва, отколкото ако си лихвен процент ще бъде един процент, то е ясно, че.

Четвърто Плановете са пълни? Започната!

Всичко, което сме готови, просто започнете. A необходимо да се започне от нулата, всичко трябва да започне отново, трябва да направи първата крачка. Ясно е, че началото не могат да бъдат точно лесно, но това е обикновено най-малко. Хубаво е, че всички така внимателно планирана вас, са подали, но докато това стане, нищо няма да се случи. Трябва да се направи първия ход, или не се премести от мястото и ненужно ще тече времето си, че сте задали. Преместване от едно място и да започнете с малки стъпки в изпълнението на мечтата си, мотивацията със сигурност има.

Петия Запознайте се с всичките си цели

Ако действате в съответствие с посочените по-горе четири стъпки, тогава вие определено гарантиран успех. Това няма да е лесно, разбира се, не и без усложнения, без препятствия, но това е, трябва да се съобразяваме. All усилието, което ще ви постави в отговарящи на вашите цели, които не се обезкуражавайте, нека това не ви плаши, не се движат, помощ и след това тя определено ще бъде на стойност то в края на краищата, докато не бъдат изпълнени целите си, това е неописуемо чувство на щастие, радост, гордост, която плува. Вие казвате, а след това, че можете да направите това, вие сте добре.

Ако не сте опитен в света на финансите, можете да вземете един експерт, който да ви помогне. Ясно е, че целите, които сте задали за себе си, времето също могат да се самоопределят, но от гледна точка на ресурси? Това може да ви помогне да специалист, независим финансов консултант. Той ще компилирате вашата лична финансова план, който ще последва. Такъв финансов консултант знае как да го направите, можете да бъдете себе си и да повярвам какво си финансово положение в бъдеще.