5 неща, които трябва да знаете за текущото ви ипотека

● 02. 04. 2014

Купи си собствен дом е може би мечтата на всеки един от нас. Имат ли нещо с нея, нещо, което да притежава, и в случай, че нещо ще се случи и ние удари финансовата криза, корпусът може да продава или отдава под наем и финанси ще дойде отново. Тя е за много хора, като застраховката и на живо днес в собствената си дали това е апартамент или къща е много добра. Тук можете да извършвате много корекции, което знам е, че инвестират само и само да си имущество, а в градски апартамент инвестира за града, и които биха искали да се дават пари на града, докато все още плаща за апартамента, обикновено не е твърде ниска, под наем, за да за никого, то е повече от ясно. Housing е много хубаво и добро, но има няколко пари в сметката си и да работят върху плоска или къща печели много хора, много хора живеят от заплата до заплата, така че няколко души са спасени до финансиране на една къща или апартамент, не е нещо, което струва няколко евро, цените варират в стотици хиляди, така че нещо като, че най-вероятно ще запазят през целия си живот. Решението, обаче, са ипотеки, които ще ви придават пари за дълго време, вие сте вие плащате на месец в един апартамент или къща, да го живеем правилно, не работим усилено, спаси и освен за " старост " е желателно да се преместите малко къщата. Въпреки това, ипотеката не получи всеки, който мисли само за нея. Банката трябва да се види, че имате достатъчно пари, които може да изплати ипотеката на месечна база, което си вноска, ако не дължа пари някъде и други подобни.

На пазара можете различни банки и банкови институции предлагат много продукти и много ипотеки. Колко пъти дори не знаят, че това е добре за теб, това е най- лошото, което е удобно за вас и което от своя страна е неблагоприятна. Оставили сте нищо друго, освен да започнете да четете през различните менюта, идентифициране на всички задължения, опции, и броят, броят и повторно броене. Само на такава бележка, на която банките плащат най-нисък лихвен процент, при който банките ще плащат за дълъг период от време, коя банка ще получи намаление на лихвата и други подобни. Ситуацията се променя всеки миг, така че можете да по време на път, когато се кандидатства за рефинансиране на ипотечни или ако спечелите лотарията или наследи значителна сума, можете също да изплати ипотеката. В тази статия, ние имаме пет неща, които са добри и аз смея да кажа, че трябва да се знае за текущото ви ипотека. Как се променят нещата, всичко е добре да се гледат, наблюдават и, когато е уместно, когато се появи добра оферта за вас, така че аз отивам напред. И какви са тези неща, които са добри, за да знаят за текущото ви ипотека? Ние сме тук за вас.

Първи Старт на фиксиране на лихвения процент

Знаейки произхода на фиксирания лихвен процент е добро, особено поради причината, че вие ще бъдете в състояние да определи края на своевременно предварително, така че да започне да се справи възможно рефинансиране на ипотечен кредит, за който се класирате и имате възможност. Пазарът винаги се променя, и това, което беше добра оферта, за него не трябва да бъде. Ето защо, вие сте със сигурност полезно да се знае датата на началото. В края на сегашните фиксирани лихвени проценти могат в действителност да бъде, че вашата банка ще предложи нещо за теб не е никак удобно, по- точно ви предложим неизгоден курс. На този етап е добре да се мисли, че вие прехвърляте вашата ипотека в друга банка, която ще ви даде нещо по-добро и по-полезно. На тази промяна, обаче, имат относително кратък период от време, само за няколко седмици, така че това определено е добре да се хване и за известно време, преди края на фиксирани лихвени проценти започнат да мислят и да се грижат за други оферти към други банкови институции. Всяка банка има своя произход фиксирани лихвени проценти, различни за някои това е подписването на споразумението за заем, различен от началото изпомпване отново на следващия датата на разрешаване на кредита, както и много други условия. Затова гледайте началото, тогава нека имате повече опции.

Втори Прогнозната цена на Вашия имот

Сигурен съм, че имате у дома си оценка на вашия имот в момент, когато сте извършена вашата ипотека. Това, разбира се, добре. Ако тази оценка на вашия имот, което имате, можете да го използвате в края на сегашния темп фиксация при рефинансиране на заем. Така логично увеличава вероятността, че вашият рефинансира е успешна. Отпадъци, и задължение, както и необходимостта да се направи нова оценка, издадена заради парите му, чакай го, чакаме и за неговата обработка от страна на експерти банки и подобни на. Със сигурност ще ви спести много време, така че ако го има, работата, която сте направили. Все пак, ако изчислите вашия имот не го направите, това е добре да се свържете с оценител, че сте направили предишна оценка и да поиска копие от оценката на цената на вашия имот.

Трета кредитни застраховки

Някои разчитат на късмет, а други предпочитат всички гледат и се радват на доверието им. Ако принадлежите към втората група, можете да подредите кредитно застраховане. Много хора са съгласни, но наистина не знам какво всички тези срещу застрахования и това, което той предполага. Ако сте закупили кредитна застраховка, която е ниска, не може да покрива и не ви защитава срещу всички рискове, които се случват. Степента на кредитния си застраховка може да се намери в нейния кредитен договор. Ако трябва да се рискува липсва, можете да размишлявам застрахова този риск в някои други застраховки. Решете принудителна продажба на имота по времето, когато няма да се налага да го изплати, може би не това, което искате да се реши.

Четвърто Възможно отлагане на възстановяването

В живота, може да получите много неща, които не са добри на всички. Дългосрочно заболяване, загуба на работа, бързо намаляване на доходите и др. Всичко това е дългосрочно въздействие върху вашите финанси, ако не разполагат с финансов резерв, трябва да разбера как да продължат да плащат ипотечните си, защото банката ще иска месечните си плащания. За много банки, че е налице възможен гратисен период, но бъдете внимателни, това е добре информиран. Отлагане на срокове за погасяване е само и единствено в случай, че вашият период заем за погасяване е по-кратък от максималния период на погасяване на кредита. На практика, това означава, че ако имате тридесет години ипотека и това е максималната си зрялост, нямаш къде да отложи плащания. Ако това е вашата ситуация, вие не оставя нищо друго, освен за плащания невъзможността да увеличат или да създадат достатъчно финансови резерви, за да се предпази от възможни неприятни промени, които може да ви и вашето семейство опит.

Петия Застраховка на вашия имот

Застраховка на вашия имот при кандидатстване за състояние на ипотечен кредит. Ако вашият имот е повреден, ще имате възможност за обезщетение донесе вашия имот обратно към първоначалното си състояние, определя всичко. Хубаво е, че трябва да внимават, че вашият имот не е бил " underinsured ". Ако застрахователната сума, равна на цената на имота, може да се случи, че ако вашият имот е повреден по някакъв начин, ще трябва да плащат част от ремонта и от собствения си джоб, което вероятно никой не иска. Ето защо, когато застраховката на Вашия имот, мисля и мисля, два пъти, преди всичко и да държи под око върху определена сума. Когато неприятни обстоятелства вие, вашето внимание и предпазливост определено си заслужава.