12 въпроса за застраховка живот

● 30. 03. 2014

Застраховка живот - не и за наранявания, болести, болничен престой често спрягат концепция. Но аз се чудя, ако знаете какво сте останали предсрочно прекратяване на договора или подновяването на струва застраховка живот? Какво всички е добре да знаете за този продукт?

Първи Препоръчително е да се сключи договор по интернет?

Това не е нормално. Съдържанието на договора не може да бъде определена предварително, защото застрахователната компания ще коригира цената в зависимост от състоянието на здравното осигуряване. Когато посочите грейдери цените на интернет, така че не е никъде не можете да намерите застраховка живот. И ако е така, има ли предлага само един вид застрахователен договор е сключен самият, например, по телефона.

Втори Каква трябва да бъде застрахователната сума?

Ако решите да използвате животозастрахователни полици осигуряват за семейството си, така че се консултирайте с финансов експерт за идеалното изчислението. За се счита за минимален размер на годишните приходи да бъдат застраховани. Но когато влезе в споразумението поради приноса от работодателя и данъчното облекчение, е достатъчно да се поддържа минимална сума за застраховка, която сте избрали финансовата институция позволява. След това можете плащат по-малко за рискови позиции, оставяйки повече пари за спестявания.

Трета Възможно е да се откаже от договора, ако всичко, което мислиш?

Колко пъти се е случило, че са се поддали на убедителни аргументи съветник, който просто не може да се каже "не" и да се запишете буквално " убедени ". Въпреки че документът е изискуем подпис и сте платили първата такса премия, така че имате възможност до осем седмици, за да прекрати договора.

Четвърто Има причина, поради която данъчното облекчение изискваното минимално гарантирания размер на 40 или 70 000 евро?

Пропуснете търсенето на смисъла на писменото изречение, защото след като се състезаваха повече или по-малко лобист план, който трябва да гарантира повече застрахователни дружества с нестопанска цел и на хората, поне някои спестявания за пенсиониране. От днешна гледна точка, 2000 Euro доста смешна сума пари, и там е много застрахователни полици, които не застрахователната сума за оцеляване, и по този начин да имат определен минимален логична загриженост.

Петия Ами ако аз свидетелствам договор след три години?

Ще бъде отделено на т. нар. обезщетение точно в съответствие с договорените условия. В началото на година, но имайте предвид, че вие ще получите само една малка част от платената премия, която е наистина си заслужава! Повечето от " вашата" застраховка пари, консумирана при плащане на комисионни и такси. С това, можете да върне парите, инвестирани брои рано след десет години на договора.

Шестото Трябва някак да спре бушона, само когато не е нужно да плащат премии?

Това зависи от конкретните условия на застрахователния договор. Но имайте предвид, че пълното прекъсване обикновено не е възможно. Застрахователната компания може да предложи намаляване на (обикновено по отношение на минималната € 500 на месец) или заемен капитал стойността на договора. Тук ние продължаваме много внимавайте - заема от собствените си спестявания, за да изплаща вноските на премия, но плаща лихва!

Седмият Какво е инвестиция застраховка?

Това е типът на договор, който те кара да се застраховка и да ви спести. Спасяването форма на инвестиция, която е еквивалент на инвестиционни фондове. Клиентът може, по време на период на договора за промяна на инвестиционната стратегия, застрахователната сума и застрахователното дружество в рамките на размера на месечната вноска.

Осмия Какво означава терминът "застрахователната сума на продължителността на"?

Това е предварително уговорено фиксирана сума, която клиентът ще получи, ако оцелее до края на застрахователния договор. Тя е назначена дата или възрастта. Тази позиция е договорено от така наречените капиталови политиките за инвестиции застраховка с това изискване се провалят.

Девето Когато Ви предложим годишен поскъпване пет процента, тя е справедлива стойност?

Първо, трябва да се отбележи, че изчисленията на модела, които ви показват посредници в преговорите за договора, с изключение на действителното осигуряване е задължително, дори ако ще бъде приложен към Договора, с име. Той също така не оценява всичките пари, които застрахователната компания изпратите. Някои ще се таксува за покритие на риска, като останалата част от обвиненията преди парите ще бъде възнаградено. Ако ние трябва да говорим за размера на лихвата, така че да можете по-добре да са наясно с по-ниска стойност, че тя надвишава 3%, така че ще бъде по- добър резултат.

10-ти Възможно е по време на продължителността на предпазители добавите допълнителна застраховка или увеличаване на застрахователната сума?

Можем да кажем, че по-новите видове застрахователни полици, го позволяват. Аз винаги предпочитам да променят договора моля, ако промените на ценовата калкулация само застраховка, която регламентира или има преизчисление на цялата застрахователна премия. Ако имате по-дълъг предпазител, така че може би променят своите ценови листи и всяка промяна може да бъде скъпо. А дори и в случай, че допълнителен продажби.

11 Възможно е да получите вашия застрахователен иск за заплащане на няколко застрахователни полици?

Е възможно Да, живот, злополука и политики за здравно осигуряване. Но внимавайте, като например застраховка на имота, ако те са застрахователни измами и по този начин надхвърли закона!

12 За да бъдат платени пари, когато осигуреното лице почине?

Точно когато е посочено в договора, наречен бенефициента и лицето, след това получава цялото застраховката. Внимание: Бенефициентът може да бъде всеки и не е необходимо да се застрахования в семейна връзка. Той дори допуска в договора укажете повече бенефициенти и лица за срока на договора подлежи на промяна. Понякога това се случва, че на получателя или тя не разполага с договор за някаква причина. Тогава застрахователни обезщетения са предмет на производство по наследство.